Tévez kell az Internek, akár Eto'o-ért is

2011. január 8. - 08:30 | Sport
Leonardo, az Internazionale Rafa Benítezt váltó brazil szakvezetője már leadta azoknak a játékosoknak a névsorát, akiket szívesen látna az Interben. Hogy Massimo Moratti klubelnök hány kívánságát váltja valóra, egyelőre nem tudni, az viszont valószínű, hogy Carlos Tévez szerződtetése lenne a legnagyobb durranás. Az egykori Milan-edző a TalkSport szerint nagyon szeretné a csapatában tudni a Manchester City argentin támadóját, akinek a kedvéért még Samuel Eto'o-t is feláldozná.
Leonardo meglepő listával állt Massimo Moratti klubelnök elé, legalábbis több mint érdekes, hogy az utóbbi hónapokban depresszióval küzdő Carlos Tévezért némi pénz mellett még Samuel Eto'o-t is felajánlaná a Manchester Citynek – írja a Talksport. Az Internazionale Rafa Benítezt váltó mestere akár nyárig is várna a 26 éves argentin támadó szerződtetésével.

A korábban még visszavonulással fenyegetőző futballista a tavalyi év végén egy alapos megbeszélést követően rendezte konfliktusát a City vezérkarával. Volt mit, hiszen az is megesett, hogy kiabált Roberto Mancinivel, de akadt emlékezetes megcsömörlése is, amikor az is megfordult a fejében, hogy felhagy az aktív labdarúgással.

Ez azonban már a múlt, a jövő viszont egy hivatalos Inter-ajánlattal felettébb érdekes lehet…

pepsifoci.hu/para