Vadócz gólt fejelt a spanyol topcsapatnak - eredmények

2011. január 16. - 11:48 | Sport
A Vadócz Krisztiánnal felálló Osasuna 4-2-es vereséget szenvedett az előzetesen is esélyesebbnek tartott Villarreal otthonában. Vadócz nagy küzdelemmel és egy fejesgóllal járult hozzá a végeredményhez. Pintér Ádám nem lépett pályára a Zaragoza Levante ellen megvívott győztes találkozóján.

Négy mérkőzéssel kezdetét vette a Primera División 19. fordulója szombat délután. A Vadócz Krisztiánnal felálló Osasuna a Villarreal vendégeként lépett pályára, míg a Pintér Ádám nélkül felálló Zaragoza a Levantét fogadta.

Vadócz Krisztián ezúttal védekezőbb szerepet kapott, mint a legutóbbi mérkőzésén, és posztjához mérten nagy küzdelmet folytatott a Villarreal támadó szekciójával. A félidőben 1-0-ra vezettek a Sárga Tengeralattjárók, melyet a második félidőben egy szöglet utáni fejesből egalizált Vadócz. Nem tartott sokáig a döntetlen állás, sőt a 65. percre két góllal is elhúzott a Villarreal. A meccs végéig még mindkét oldalon esett egy-egy gól, a Villarreal pedig 4-2-re megnyerte a találkozót.

Nem lépett pályára a Zaragoza győztes csapatában Pintér Ádám, aki a cserepadról szemlélhette, hogy csapata az első félidő zárásaként megszerzi a győztes gólt. A két újonc csatájából az eddig gyengébben teljesítő Gijón jött ki győztesen, míg a Sociedad kiütéses vereséget mért a legkisebb madridi csapatra, a Getaféra.

Getafe - Real Sociedad 0-4 (Xabi Prieto 10. - 11-esből, Griezmann 33., Aranburu 88., 90.)

Sporting Gijón - Hercules 2-0 (Barral 3., Cases 31.)

Villarreal - Osasuna 4-2 (Ruben 22., Cani 50., Capdevila 65., G. Rodríguez 84., ill. Vadócz 47., Calleja

71.)

Zaragoza - Levante 1-0 (Gabi 45.)

pepsifoci/para