A MU és a Tottenham is vinné a brazil gólzsákot

2011. február 11. - 11:02 | Sport
A Tottenham és a Manchester United is élénken érdeklődik a Porto erőembere, Hulk iránt. A brazil támadóval éppen ezért tárgyalásokat kezdeményezett a portugál klub, hogy kivásárlási árát 34 millió fontról 84 millióra emeljék.

A Tottenham Hotspur és a Manchester United közös kiszemeltje Givanildo Vieira de Souza, ismertebb nevén Hulk, az FC Porto brazil erőcsatára. A givmefootball.com értesülései szerint Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere már többször is küldött megfigyelőket az elmúlt hónapokban, hogy meggyőződhessen kiszemeltje képességeiről.

Az idén 31 mérkőzésen már 27 gólig jutó támadóval eközben a Daily Mail értesülései szerint tárgyalásokat kezdeményezett a Porto, elsősorban azért, hogy a brazil kivásárlási árát 34 millió fontról 84 millió fontra emelhesse.

Hulk azonban jól érzi magát Portóban, és egyelőre nem foglalkozik a jövőjét firtató kérdésekkel.

"Ha egy mindenkinek megfelelő ajánlatot kapok, el fogok gondolkodni az ajánlaton, de mindig is sok feltételezés kelt szárnyra a jövőmmel kapcsolatosan, így jelenleg nem foglalkozom az üggyel. Egy nagy klubnál játszom, és mióta ide szerződtem, sok mindenben fejlődtem, úgyhogy továbbra is csak a Portóra szeretnék koncentrálni" - nyilatkozta a gólzsák.

(pepsifoci.hu)