Dzsudzsákért a Liverpool és az Everton vívhat "városi derbit

2011. március 10. - 20:03 | Sport
Angol lapértesülések szerint a nyári átigazolási időszakban komoly harcot folytathat egymással a Liverpool és az Everton együttese Dzsudzsák Balázsért. A Caughtoffside.com úgy tudja, mind a két Mersey-parti csapat szeretné megszerezni a többek közt a Juventusszal és a Lille-lel is kapcsolatba hozott PSV-játékost.
Dzsudzsák Balázst az utóbbi hónapokban rengeteg európai klubbal hozták szóba, és továbbra is tartják magukat azok a hírek, melyek szerint a nyári szünetben nagy harc folyhat a PSV sztárjának aláírásáért.

A magyar szélsőt többek között a Juventus, a Lille, az Arsenal és a Villarreal kapcsán is emlegették, de a Liverpool és az Everton érdeklődéséről is hallani.

Sőt, a Caughtoffside.com című lap úgy tudja, utóbbi két klub kemény harcot vívhat majd a PSV szélsőjének aláírásáért a nyári átigazolási időszakban. A lap azt írja, a Vörösök baloldalon bevethető játékosai közül sem Joe Cole, sem Maxi Rodriguez, sem pedig Milan Jovanovic nem alkotott eddig maradandót, Dirk Kuytnek pedig annak ellenére inkább középen vennék nagyobb hasznát, hogy rendre remekel a baloldalon is.

A hírek szerint azonban a Pool vezetői szeretnének frissíteni ezen a poszton, egyik fő kiszemeltjük pedig Dzsudzsák Balázs. Csakúgy, mint az ősi rivális Evertonnak, amely a Caughtoffside.com szerint 10 millió font körüli összeget áldozna a PSV magyar közönségkedvencére, így a két liverpooli csapat akár komoly „városi derbit” is vívhat a légiósért.

pepsifoci.hu/para