A brazil fenomén visszatérhet a pályára

2011. május 15. - 12:07 | Sport
Ronaldo visszatér! - kürtölte világgá a nem mindennapi hírt a brazil Lance. A sportlap Andrés Sanchez nyilatkozatára alapozza a szenzációt, a Corinthians elnöke teljesen biztos abban, hogy a Fenomént hamarosan újra láthatjuk a pályán. Persze nem eszik olyan forrón a kását: a 2012 végéig szóló szerződés egyáltalán nem garancia arra, hogy a kétszeres világbajnok csatár tétmeccsen is játszik majd, újabb "megbízatása" valószínűleg csak néhány barátságos fellépésre szólna.
Idén februárban egy megtört, meggyötört, a szurkolók által többször megtalált, a folyamatos testi nyavalyáktól mentálisan is megzuhant labdarúgó jelentette be a visszavonulását. Egy kétszeres világbajnok, egy góllövésre született zseni pályafutása zárult szomorú körülmények között.

És most mégis a visszatérésen gondolkodik. Ronaldo jelenleg is a Corinthians utazó nagykövete, s a Cor elnöke teljesen biztos abban, hogy vissza tudja édesgetni a nagy kedvencét a futballpályára.

– Ronaldo újra játszani fog. Nem tudom, hogy három, négy vagy öt meccsre tér-e vissza, de visszatér – idézi a Lance a felettébb magabiztos presidentét.

Andrés Sanchez egy 2012 végéig szóló szerződést kínálna Ronaldónak, ami egyfajta marketingfogásként értékelhető. A Fenomén több barátságos meccsen is pályára lépne, többek között két korábbi csapata, a Barcelona és az Internazionale ellen. A szervezés alatt álló Inter elleni meccset május 25-ére, a Barca ellen találkozót pedig június 2-ára tervezik.

pepsifoci.hu/para