Szabadidős fiatalok II. Csallóközi Focinapja

2011. május 30. - 17:00 | Sport
EGYHÁZGELLE – Nem kedvezett az időjárás a II. Csallóközi Focinap résztvevőinek, mégis jó hangulatban zajlott a tizenhat fantázianevű alkalmi csapat hétvégi bulija.

Kiss Gábor menedzser a Paraméter érdeklődésére elmondta: Csiffári Csaba barátjával együtt hagyományteremtő szándékkal indították el az amatőr focirajongók seregszemléjét, hogy a nem igazolt játékosoknak is legyen évente egyszer – Csallóközön belül mindig más és más helyszínen – lehetősége a bemutatkozásra, egy közösen eltöltött szabadidős programra. A tavalyi első hodosi megmérettetésre összesen tizenkét csapat nevezett be, az ideire már tizenhat baráti társaság jött el Egyházgellére. A kispályás mérkőzések időtartama 1 x 18 perc volt, a játékvezetőket a tornára a Dunaszerdahelyi TLSZ delegálta.    

Végső sorrend az élen: 1. Kovács Gábor barátai, 2. Revilo Egyházgelle, 3. Néveri Csaba barátai, 4. Alistáli Ifi klub, 5. Fc Authentica Dunaszerdahely, 6. Bősi pókerosok.

A torna gólkirálya az Alistáli Ifiklub csatára, Balogh Imre lett, a legjobb kapusnak járó díjat pedig Fekete Bálint (Kovács Gábor barátai) vihette haza.

A 11-es rúgó versenybe szinte minden csapat minden játékosa bekapcsolódott. Végeredmény: 1. Tükör László (Kovács Gábor barátai), 2. Szerencsés Zoltán, (Revilo Egyházgelle), 3. Egri Attila (Cstudios).

“A csapatoknak köszönjük a részvételt, hiszen a nem éppen kedvező időjárásban igazán odatették magukat, küzdöttek. S a világ egyik legjobb és leghíresebb futballcsapatának, az FC Barcelonának Scania Titanum Noge luxus típusú autóbuszát is sokan megnézhették az egyházgellei stadionban. Nem utolsó sorban hálásak vagyunk támogatóinknak, akik nélkül ez a rendezvény nem valósulhatott volna meg” – fogalmazott Csiffári Csaba szervező.

A Paraméter a II. Csallóközi Focinap médiapartnere.

(lel)