10 ezer euróra büntették Vladimír Weisst!

2011. október 14. - 07:42 | Sport
A Szlovák Futballszövetség 10 ezer eurós büntetést rótt ki a Slovan és a válogatott edzőjére, mivel Weiss egy sajtótájékoztatón nem megfelelően reagált egy újságírói kérdésre, és szóbelileg vulgárisan rátámadt a kérdezőre.

A Szlovák Futballszövetség közleményben értesítette a sajtót, hogy Vladimír Weisst, a válogatott szövetségi kapitányát 10 ezer euróra bünteti, amiért az edző nem megfelelően viselkedett a Szlovákia - Oroszország (0:1) mérkőzést követő sajtótájékoztatón, és szóbelileg vulgárisan rátámadt a futbalportal.sk újságírójára.

Az újságíró azt kérdezte az edzőtől, hogy ez volt-e az utolsó mérkőzése a válogatott kispadján. Weiss erre a kérdésre ingerülten reagált, válaszolni nem akart, inkább az újságírót provokálta. Ezután távozott, majd közben odaszólt a kérdező újságírónak: "Még két évig érvényes a szerződésem, addig még megkínozlak te fasz!



A futballszövetség egyébként közölte a szövetségi kapitánnyal, hogy mivel nem először történt ilyen, az esetleges következő hibát már nem fogják tolerálni.

(parameter)