Csak a vak nem látta, hogy bunda? Furcsa jelenetek a BL-ben

2011. december 8. - 17:19 | Sport
A Zágrábban 7-1-re nyerő franciák és a felvételek tanulsága szerint két szabályos góltól is megfosztott, az Lyonhoz képest a forduló előtt három pontos és hétgólos előnyben lévő hollandok meccse is célkeresztbe került különböző portálokon.
Mint arról beszámoltunk, a Lyon kihasználta, hogy a Real Madrid idegenben is megverte 3-0-ra az Ajaxot, és bár a 40. percben, emberelőnyben is hátrányba került Zágrábban, egy hihetetlen második félidővel életben tartotta magát, végül 7-1-re nyert.

Mindez azért is lett téma, mert egy "összeesküvés-elmélet"-gyanús, ám valóban furcsa momentum volt, ahogy a Lyon 5-1-s vezetését jelentő gól után (ekkor 2-0-ra vezetett a Real Amsterdamban) a zágrábiak játékosa, Domagoj Vida az alábbi videó szerint rákacsintott Bafetimbi Gomisra, azután, hogy ő maga szedte ki a labdát a hálóból.



Ugyancsak célkeresztbe került az Ajax és a Real Madrid meccse, hisz a felvételek tanulsága szerint Nicolas Lodeiro és Vurnon Anita gólját is helytelenül érvénytelenítette a portugál játékvezető.



EREDMÉNYEK

D-csoport:

Ajax – Real Madrid 0-3 (Callejón 14., 91., Higuain 42.)

Dinamo Zagreb – Lyon 1-7 (Kovacic 40. ill. Gomis 45., 49., 52., 70., Gonalons 48., Lopez 65., Briand 76.)

VÉGEREDMÉNY: 1. Real 18, 2. Lyon 8 (9-7), 3. Ajax 8 (6-6), 4. Dinamo 0

A BL legjobb 16 csapatának mezőnye

Csoportelsők: Bayern München, Inter, Benfica, Real Madrid, Chelsea, Arsenal, APOEL Nicosia, Barcelona

Csoportmásodikok: Napoli, CSZKA Moszkva, Basel, Lyon, Bayer Leverkusen, Marseille, Zenit, Milan

Az Európa Ligában folytatja: Manchester City, Trabzonspor, Manchester United, Ajax, Valencia, Olympiakosz, Porto, Viktoria Plzen

(pepsifoci.hu)