Az ellenfél kapusától, kirúgásból kapott gólt a Bolton magyar hálóőre

2012. január 5. - 14:15 | Sport
Bogdán Ádám, a Bolton kapusa hatalmas potyagólt kapott az ellenfél Everton hálóőrétől, végül 2:1-re a Bolton győzött, Bogdán edzője pedig nem hibáztatta a magyar focistát.

Külön kiemelte a pozitív oldalon Owen Coyle, a Bolton menedzsere Bogdán Ádám teljesítményét az Everton elleni 2-1-es siker után annak ellenére, hogy a magyar kapus igen peches gólt kapott a szerda esti összecsapáson.

Igen peches gólt kapott a Bolton Everton elleni bajnokiján Bogdán Ádám (egy kirúgás után a szél tréfálta meg a hálóőrt), a magyar válogatott kapus ugyanakkor teljesítményével komoly érdemeket szerzett a létfontosságú 2-1-es sikerben.



Owen Coyle menedzser is védelmébe vette fiatalját a csata után, sőt külön kiemelte annak produkcióját.

– Bogdán Ádám szerintem összességében fantasztikus teljesítményt nyújtott. Jól helyezkedett az ominózus esetnél is, de mindenki láthatta, hogy a szél megnyomta a labdát, és gyakorlatilag átfújta fölötte – fogalmazott a tréner.

A gólszerző, Tim Howard is rendkívül sportszerűnek bizonyult.

– Beszéltem vele a meccs után, és tudattam vele, hogy együttérzek. Mindkét oldalon nagyon sok gondja volt a hátsó alakzatnak és a kapusnak, borzalmas volt a meccs ebből a szempontból. Lehetett látni, hogy mindenki rendszeresen elszámolta magát, a védők is olyan felszabadításokba hibáztak bele, amilyenekbe nem szoktak. Azt hiszem, az erős szél a lehető legrosszabb, amivel szembesülhet egy játékos a pályán – mondta az Everton játékosa.

(pepsifoci.hu)