London 2012: Ráijesztett szurkolóira, de bekerült a döntőbe Berki Krisztián

2012. július 29. - 07:26 | Sport

Hidvégi Vid és a selejtezőben hibázó világbajnok, Berki Krisztián is bejutott a lólengés döntőjébe Londonban - írja a Hír24.hu.

A szombati nap egyik legijesztőbb magyar momentuma az volt, amikor a lólengés magyar világbajnoka, Berki Krisztián hibázott a selejtezőben.

Ennek következtében honfitársunk csak az ötödik helyen állt az esti selejtezőcsoport előtt, félő volt, hogy ha az esti ötös remekel, az olimpiai aranyra is esélyes Berki lecsúszhat a fináléról.

Hidvégi Vidért nem kellett aggódni, ő a harmadik helyen állt a riválisok gyakorlatai előtt, és nem is csúszott lejjebb. Végül Berki Krisztián is megnyugodhatott, már nem csúszott hátrébb, így ötödikként ő is ott lesz a döntőben, amelyet mindenki tiszta lappal kezd, nem viszik magukkal a selejtezős pontszámaikat.

"Próbáltam magam túltenni az egészen, és bíztam a csodában. Szerencsére összejött, hiszen ott vagyok a fináléban. Valamennyi lógyakorlatot végignéztük, de nem kellett visszamennünk a csarnokba, itt az olimpiai faluban, a szobában van egy olimpiai belső csatornás televízió, így ki tudtuk választani, hogy csak a lólengést nézzük" - nyilatkozta Berki.

Hír24.hu/para