Rohammentő szállította kórházba a nagymegyeri Lipótit

2012. szeptember 24. - 11:23 | Sport

Nagymegyeren zajlott a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának slágermeccse, a fürdővárosiak rangadója, melyen a hazaiak nagy csatában 2:1-re győzték le a párkányiakat. Az összecsapáson két ízben is szünetelt a játék.

Előbb a párharc játékvezetője került a gyepszőnyegre. A sípmester bokasérülést szenvedett, ápolás után azonban folytatta a ténykedését.

A helyenként kemény belemenésekkel fűszerezett találkozó hajrájában, 1:1-es állásnál a nagymegyeriek egyik meghatározó futballistája, Marek Lipóti súlyos sérülést szenvedett. „Egy szikrázó csata eredményeként három helyen eltört futballistánk bal lába. Rohammentő szállította őt a dunaszerdahelyi kórházba, ahol tegnap megműtötték” – elevenítette fel az ominózus jelenetet, annak következményeit a nagymegyeriek klubelnöke, Tarcsi Imre. „Testi épségét kockáztatta, elérhetetlen labdát igyekezett megszerezni a hazai játékos, akinek a párkányi csapat nevében mielőbbi gyógyulást kívánok” – nyilatkozta a párkányiak sportszerű trénere, Bohumil Toběrný.

Amikor szinte mindenki a történteket vitatta a 87. percben Kozmér bombagóllal beállította a végeredményt.

- ái -