A Real Madrid bejelentette Ancelotti érkezését

2013. június 25. - 13:59 | Sport

A Real Madrid hivatalosan bejelentette, hogy Carlo Ancelotti veszi át a csapat irányítását. A PSG-től érkező olasz szakember három évre szóló szerződést kötött a királyi gárdával. Hivatalos bemutatására szerdán ebéd után kerül sor. Cristiano Ronaldóék új mestere korábban dolgozott az olasz válogatott mellett és volt a Reggiana, a Parma, a Juventus, a Milan és a Chelsea szakvezetője is - írja a csakfoci.hu.

A Real Madrid bejelentette Ancelotti érkezését

A Real Madridtól az idény végével távozott José Mourinho, aki visszatért korábbi klubjához, a Chelsea-hez. Ezt követően a spanyol és a francia sajtó arról írt, a Paris Saint-Germaint bajnoki címig vezető Carlo Ancelotti veheti át a portugál helyét, majd Florentino Perez is kijelentette, közel a megegyezés az olasz trénerrel.

A Real Madrid pedig immár hivatalos oldalán is bejelentette, az 54 éves szakember lesz az együttes új vezetőedzője. A pályafutása során a Milant és a Chelsea-t is irányító Ancelotti három évre írt alá, hivatalos bemutatására pedig szerda délután egy órakor fog sor kerülni.

Ha hinni lehet Perez szavainak, akkor pedig a Málaga klasszisa, Isco lehet majd a tréner első igazolása.

A spanyolok közleményével gyakorlatilag egyidőben a PSG is kitette hivatalos honlapjára, hogy Laurent Blanc ül az együttes kispadjára.

csakfoci.hu