Könyvet írt Détári Lajos

2013. július 13. - 13:50 | Sport

Détári - Az utolsó magyar világsztár címen könyv jelenik meg az egykori világválogatott labdarúgóról.

Könyvet írt Détári Lajos

Szombaton az Ulpius-ház könyvkiadó a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy már előrendelhető Détári Lajos önéletrajzi kötete. "Döme" azt ígéri az ajánlóban, hogy mindenről és mindenkiről, így a sokakat foglalkoztató mexikói világbajnokságról és Mezey Györgyről is elmondja a véleményét.

"Nem akarok úgy meghalni, hogy én lőttem az utolsó vb-gólunkat!" - idézi az Ulpius-ház Détárit.

Az 50 esztendős egykori középpályás profiként megfordult a többi közt Németországban, Görögországban és Olaszországban is, olyan nagycsapatok szerették volna leszerződtetni, mint az FC Barcelona vagy a Juventus. A 61-eszeres válogatott Détári 2000 óta már edzősködéssel foglalkozik, legutóbb a Ferencvárost irányította.

"Nincs tabu, őszintén beszélek az utamat sokáig egyengető apósomról, Komora Imréről, továbbá Mezey Györgyről, Mexikóról, gólokról, lövőcselekről, felejthetetlen győzelmekről és persze az örökké fájó kudarcokról. Más szóval, mindenről és mindenkiről. Különösképpen magamról. Elöljáróban csak annyit: bár az első igazolásomon nem ez áll, a nevem Détári Lajos..." - olvasható a könyv ajánlójában.

Facebook

Címkék: Détári Lajos, könyv