Középpályásért kapálózik a Manchester United

2013. július 30. - 14:08 | Sport

Új célpontja van David Moyesnek. A Manchester United vezetőedzője lapértesülésej szerint a Real Madrid horvát válogatott középpályásával, Luka Modric-csal erősítene, mivel Thiago Alcantara után a jelek szerint Cesc Fabregasról is lemarad - írja a csakfoci.hu.

Középpályásért kapálózik a Manchester United

A brit The Times napilap értesülése szerint a Vörös Ördögök 25 millió fontos ajánlatra készülnek, miután meghiúsulni látszik a Barcelonában kegyvesztetté vált Cesc Fabregas szerződtetése.

Az angol bajnokság címvédője már tavaly is szerette volna soraiban tudni Luka Modricot, aki akkor még Madridot választotta. Első szezonjában 22 mérkőzésen mindössze egy gólt szerzett, és nem sikerült meghatározó emberré válnia az együttesnél.

Teljesítményével nem győzte meg a nyáron kinevezett Carlo Ancelottit sem, aki a hírek szerint minél hamarabb szeretne túladni a 27 éves játékoson.

Bár Manchesterben Luka Modric nem szerepelt az elsődlegesen kiszemelt játékosok listáján, a United csapatának minél hamarabb meg kell találnia a szezon végén visszavonult Paul Scholes utódját, így a horvát neve mégis előtérbe kerülhet.

csakfoci.hu