Jótékonysági meccs: A dunaszerdahelyi kórház orvosai a Fradi-öregfiúk ellen!

2013. szeptember 20. - 13:57 | Sport

DUNASZERDAHELY – A jótékonysági mérkőzés bevételéből a kórház csecsemő-reanimációs asztal vásárlását tervezi.

Jótékonysági meccs: A dunaszerdahelyi kórház orvosai a Fradi-öregfiúk ellen!

A Csallóközi Vásár ideje alatt, jövő hét pénteken (szeptember 27.) 17 órától a DAC-stadionban jótékonysági mérkőzést játszanak egymással a dunaszerdahelyi kórház labdarúgó orvosai és a Ferencváros öregfiúk csapata.

A kórházi orvosokkal együtt pályára lép a DAC vezetőedzője, Radványi Miklós is, a Fradi-öregfiúk között pedig olyan nagy nevű játékosok és legendák, mint Lipcsei, Keller, Dragóner, Ebedli, Bánki, ifj. Albert Flórián, Szkukalek, Pinte, Telek és Végh.

A mérkőzés jótékony célt szolgál, a kórház a bevételéből egy speciális csecsemő-reanimációs asztalt szeretne vásárolni – árulta el kérdésünkre Horváth Zoltán igazgató, aki elmondta azt is, hogy egy ilyen eszköz az újszülöttek születés utáni ellátását szolgálja.

A mérkőzésre kilátogatók tetszés szerinti szimbolikus belépővel járulhatnak hozzá mindehhez, a gyermekek pedig ingyen jöhetnek. Tombolaárusításra is sor kerül, mely során a résztvevők dedikált Fradi-mezeket, Ján Ďurica dunaszerdahelyi szlovák válogatott labdarúgó moszkvai mezét, illetve focilabdákat nyerhetnek.

-para-