DAC-affér: Antalékat a Szlovák Nemzeti Párt elnöke képviseli Dunaszerdahellyel szemben!

2013. szeptember 26. - 17:30 | Sport

A köztudottan magyarfaló Szlovák Nemzeti Párt elnöke, Andrej Danko egyengeti a DAC futballklub tulajdonosai, Khaysar Mohseni és Antal Barnabás dunaszerdahelyi karrierjét - értesült a Paraméter.

DAC-affér: Antalékat a Szlovák Nemzeti Párt elnöke képviseli Dunaszerdahellyel szemben!

Andrej Danko doktor az iráni üzletember és társa, Antal Barnabás jogi képviselőjeként vezette azt a pozsonyi egyeztetést, amelyen a dunaszerdahelyi polgármester, Hájos Zoltán (MKP) polgármester vezette önkormányzati delegáció tagjai egyeztettek Pozsonyban a DAC futballklub vezéreivel szerdán.

A Hájos kezdeményezte tárgyalás célja annak a patthelyzetnek a feloldása volt, amely a DAC futballklub és a dunaszerdahelyi önkormányzat között már több mint egy éve fennáll, miután az önkormányzat a futballklub vezetőségének folyamatos szerződésszegésére hivatkozva 2012 márciusában fölmondta a DAC 1904 futballklub közös üzemeltetésének módját szabályozni hivatott szerződést.

A szerdai egyeztetésen Bindics Zsolt (Híd) önkormányzati képviselő szerint nem született konkrét egyezség. Kivéve azt az elvi javaslatot, hogy az önkormányzat kidolgoz egy olyan feltételrendszert, amely alapján esetleg újragondolható a felek együttműködése.

-para-