Orbánt szívatják a magyar futballisták katasztrofális buktája miatt

2013. október 12. - 19:30 | Sport

Az Amszterdamban elszenvedett 8-1-es blama után ismételten megsokszorozódott a posztok száma Orbán oldalán. Sokaknak a stadionépítésekből lett elegük - írja a Hír24.

Orbánt szívatják a magyar futballisták katasztrofális buktája miatt

„HOLLANDIA -MAGYARORSZÁG 8-1 !!!!!!! Ezeknek szuper stadion Orbán úr? Libalegelő, vagy még talán az sem! Munkahelyeket építsen ne stadiont, vagy sok szavazatot fog veszíteni...” – olvasható a miniszterelnök üzenőfalán egy feldühödött drukker állásfoglalása.

Volt, aki a játékoskeret összeállításának módjára panaszkodott: „Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az a baj az MLSZ-ben és az egész magyar labdarúgásban, főleg az NB 1-ben, hogy a játékosok nem a tehetségük alapján vannak kiválasztva, hanem a rokoni, haveri, baráti és üzleti alapon. A pártfogók komoly pénzeket fizetnek, támogatottjaik csapatba kerüléséért, hiszen ez egy nagyon jó befektetés a számukra. Sajnos nem a legtehetségesebb és legjobb focisták képviselnek bennünket, mind a hazai, mind a külföldi rangadókon.”

Nem volt hiány olyan posztolóból sem, aki humort csempészett véleményébe: „A fiúk jól fociztak 10:1-re tippeltem de csak 8-at kaptak!!! Gombfoci, bélyeggyüjtés ilyesmivel kellene foglalkozniuk!!! Ja és kicsit olcsóbb is!!!”

Hír24