Ha Casillas helyzete nem változik, távozhat a Real Madridtól

2013. október 18. - 07:27 | Sport

Amennyiben nem változik a helyzete a Real Madridnál, akkor Iker Casillas, a labdarúgócsapat világ- és Európa-bajnok kapusa komolyan elgondolkodik azon, hogy távozik a klubtól.

Ha Casillas helyzete nem változik, távozhat a Real Madridtól

A 32 éves hálóőr ugyanakkor hangsúlyozta, hogy természetesen maradni szeretne, hiszen gyermekkora óta a madridiaknál szerepel.

"Addig szeretnék a csapat tagja lenni, ameddig csak lehet, de ha a jelenlegi helyzet nem változik három hónapon belül, akkor valószínűleg már azt mondom majd, hogy gondolkodom a váltáson" - mondta a 151-szeres válogatott futballista.

A játékos kálváriája az előző szezon közepén kezdődött, amikor is egy kézsérülés miatt hónapokat kellett kihagynia. A helyére igazolt Diego Lópezt olyannyira elnyerte az akkori vezetőedző, José Mourinho bizalmát, hogy Casillas a felépülését követően a kispadra szorult. Nagy meglepetésre a helyzet a Mourinhót váltó Carlo Ancelottinál sem változott, igaz, az olasz szakember annyi engedményt tett, hogy a bajnokikon Lópezt, a Bajnokok Ligájában pedig Casillast szerepelteti, utóbbi azonban koránt sincs megelégedve ezzel.

"Ancelotti döntése a következő nagy kihívás, ez egy abnormális szituáció. Ki akarom harcolni a bizalmat és több szerepet kapni" - mondta a kapus, akinek azzal, hogy klubjánál mellőzik, már a válogatottban is megingott a korábban sziklaszilárdnak tűnő helye.

Casillas 1999-ben mutatkozott be a Real Madridban, amelynek színeiben azóta közel 700 mérkőzésen lépett pályára. A csapattal többek között ötször bajnoki címet nyert, kétszer pedig a Bajnokok Ligájában diadalmaskodott.

(MTI)