KÉZILABDA: Egy döntetlen, egy megnyert mérkőzés

2013. november 11. - 08:41 | Sport

Egy döntetlen és egy nyert mérkőzés volt a hétvégi kézilabda-mérkőzések mérlege a Dac szemszögéből nézve.

KÉZILABDA: Egy döntetlen, egy megnyert mérkőzés
  1. I. liga férfiak

DAC - Cífer 19 : 19 (7 : 9)

Juhos Gábor, Kartusoff István, Merva Bálint – Galántai Krisztián(6), Koczó Mátyás(4), Fedeles Patrik(3), Jávorka László(3), Lanstyák Zoltán(2), Mašek Stanislav(1), Komáromi Ákos, Kellei Richárd, Kilacskó Attila – edző: Kálmán Miklós

Egyéni megoldásokkal próbálkoztak srácaink, amik ugyan hoztak néhány gólt (5:3 a 15. percben), de aztán felszívta magát a vendégek kapusa és lehúzta a redőnyt. Mégpedig annyira, hogy 14 percen keresztül egyetlen egyszer sem találtunk a hálóba. A második félidőben fokozatosan növelte előnyét a vendégcsapat ( az 53. percben 13:18!), ekkor nagyon sok gólhelyzetet kihagytak a mieink. A csapat vezéregyénisége Juhos Gábor védéseivel tűzbe hozta társait, akik 4 perc alatt kiegyenlítették az állást, sőt még a győzelmet is megszerezhettük volna. Néhány másodperccel a vége előtt a játékvezető lépéshibát „látott” Lanstyák gólját megelőzően, így maradt a döntetlen. A csapat remekül küzdött, de sok technikai hibát vétett, ezért örülhetünk az egy pontnak is. A következő hétvégén csapatunk Sellyére látogat- szombaton 19 órakor lesz a mérkőzés.

  1. II. liga ifjúsági

Sellye – DAC „A” 16 : 22 (10:8)

Lelkes Attila, László Géza – Dömény Gergely(8), Fekete Nándor(4), Simon Tibor(3),Hencze Attila(2), Kosár Ábel(2), Brányik Mátyás (1), Rózsa Tamás(1),Csörgei Levente(1), Bénes Kristóf, Lelkes Nikolasz – edző: Dömény Ľubomír.

Idegenben elért győzelmével megerősítette 2. helyét a táblázatban a DAC „A“ ifjúsági csapata. Az első játékrészben még a hazaiak vezettek, de a második félidőben simán fordítottak a sokkal jobb erőnléttel rendelkező vendégek. A következő fordulóban Malackára utaznak ifistáink.

- miklós kálmán/para -

Címkék: DAC kézilabda