Szencről csak egy pontot vittek el a hollandok

2013. november 15. - 09:23 | Sport

Szlovákia U21-es válogatottja tegnap este a Hollandia elleni Eb-selejtezőn 2:2 arányú döntetlent játszott a szenci Nemzeti Edzőközpontban.

Szencről csak egy pontot vittek el a hollandok

A vezetést a hazaiak szerezték meg a 37. percben Adam Zrelák révén. A találatot követően feljöttek a hollandok, de az első játékrész gólaránya már nem változott. A második félidőben a vendégcsapat kezdeményezett többet, s az 52. percben Luc Castaignos kiegyenlített. A 65. percben büntetőhöz jutottak a hollandok: Tony Trindade de Vilhena nem hibázott. Tíz perccel később a cserejátékosként beállt Malec egyenlített Patrik Hrošovský gyönyörű akciója után. A hazai válogatott a találkozó további részében már nagyon odafigyelt a narancssárgákra, s ezzel értékes döntetlent ért el az esélyesebb gárda ellen.

Hétfőn Grúziában lép pályára Ivan Galád együttese.

A találkozót 1 563 néző előtt a norvég Henry Ken Johnsen vezette. "Egy évvel ezelőtt ugyanitt 0:2-re kikaptunk, ma döntetleneztünk, egy év múlva talán győzünk. Az eredménnyel nem vagyok elégedett, a játékosok hozzáállássával igen. Készülnünk kell a hétfői meccsre, nehéz lesz," mondta a találkozó után Galád szövetségi kapitány.

(sb)