Ibrahimovicnak nincs szüksége Aranylabdára - tudja, hogy ő a legjobb

2013. november 28. - 15:20 | Sport

Zlatan Ibrahimovicnak, a Paris Saint-Germain svéd futballistájának nincs szüksége a FIFA-Aranylabdára, amelyet nem is tart fontosnak.

Ibrahimovicnak nincs szüksége Aranylabdára - tudja, hogy ő a legjobb

"Nincs szükségem az Aranylabdára ahhoz, hogy tudjam, én vagyok a legjobb. Ez néhány játékosnak sokkal többet számít" - nyilatkozta a 32 éves csatár, akinek vezérletével a párizsi csapat az előző szezonban bajnoki címet nyert.

Ibrahimovic kedden az Olimpiakosz elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen góllal ünnepelte 100. fellépését a legrangosabb európai kupában, a sorozatban immáron nyolcgólos, amivel befogta a góllövőlista élén Cristiano Ronaldót.

A klasszis támadó az elmúlt esztendőben is fantasztikus teljesítményt nyújtott, ugyanakkor a FIFA-Aranylabda szavazáson a Bayern Münchennel triplázó francia Franck Ribéryvel, a legutóbbi négy voksoláson győztes argentin Lionel Messivel, illetve Ronaldóval szemben a szakértők szerint nincs sok esélye.

"Egyáltalán nem gondolok erre és nem is fontos a számomra" - tette hozzá Ibrahimovic, aki az első svéd győztes lehetne a díj történetében.

MTI/para