C. Ronaldo három csapatot kerülne el a vb-sorsoláson

2013. december 6. - 08:56 | Sport

Cristiano Ronaldo három csapatot kerülne el a világbajnokság csoportjainak pénteki sorsolásán: Németországot, Spanyolországot és Brazíliát. A futballista úgy véli, Portugália képes lehet arra, hogy a surranópályán sokáig eljusson  - írja a csakfoci.hu.

C. Ronaldo három csapatot kerülne el a vb-sorsoláson

Pénteken, magyar idő szerint 17 órai kezdettel rendezik Brazíliában a jövő évi világbajnokság csoportjainak sorsolását. Ennek kapcsán Cristiano Ronaldo, a portugálok ásza a Marca hasábjain beszélt arról, kiket szeretne lehetőleg elkerülni.

– Szerintem Brazília, Spanyolország és Németország a végső győzelem három legnagyobb várományosa, úgyhogy remélhetőleg nem kell már az elején senkivel a felsorolt bivalyerős csapatok közül megmérkőzni – fogalmazott.

A Real Madrid játékosa úgy érzi, ők lehetnek a torna egyik meglepetéscsapata.

– Duzzadunk az önbizalomtól, együtt vagyunk és elértük a célunkat azzal, hogy ott lehetünk a világbajnokságon. Tudjuk, hogy nem tartozunk a legnagyobb esélyesek közé, de ez szerintem jó is nekünk. Megvan a lehetőségünk így arra, hogy meglepjünk egy-két riválist, de ez nagyon nehéz lesz – vélekedett.

csakfoci.hu