Süttő Marián Nyitrán a bősiek ellen vezeti csatába a régió válogatottját

2013. december 7. - 08:14 | Sport

Szombaton, december 7-én újabb fejezettel folytatódik a hagyományos nyitrai karácsonyi teremfocitornák sorozata, melyen a csapatok futballistái, edzői idény végi örömfocival búcsúznak egymástól, a leköszönő esztendőtől.

Süttő Marián Nyitrán a bősiek ellen vezeti csatába a régió válogatottját

A kerületi focielit ádventi ünnepkörben zajló seregszemléjének érdekessége, hogy a nyugat-szlovákiai régióbajnokságban élen telelő bősiek sikerkovácsa, Süttő Marián nem övéit, hanem a Nyugat-szlovákiai Futballszövetség válogatottját irányítja a nyitrai polgármester, Jozef Dvonč serlegéért zajló megmérettetésen. „Számomra nagy megtiszteltetést, egyben szakmai munkám elismerését is jelenti a felkérés, melyen asszisztensem, Czuczor Attila, és kapusedzőnk, Daniel Ondrejička irányítja a kispadról a mieinket. Természetesen ha lehetőségem kínálkozik, akkor a tornasorozat közben tanácsokkal én is besegítek”– ecsetelte a tervezett munkamegosztást a tréner. Érdekesnek találtuk, hogy a kerületi válogatott a bősiekkel azonos csoportba került. Könnyen előfordulhat, hogy éppen Süttő Marián alkalmi védencei tesznek keresztbe a bősieknek... Az erőpróbán résztvevő nyolc csapatot, köztük a Corgoň Ligában játszó nyitrai FC-t és az aranyosmaróti Vion-t, két csoportba sorolták be a szervezők.

Az A csoport összetétele: Bős, ČFK Nitra, FC Nitra, Vráble, Nyugat-szlovákiai Futballszövetség válogatottja.

A B csoport összetétele: ViOn Zlaté Moravce, FC Nitra jun., Sereď, Érsekújvár, Nyitrai Területi Futballszövetség válogatottja.

Egyébként mindkét csoportból az 1–4. helyezett kerül a negyeddöntőbe. A folytatásban már egyenes kiesési rendszerben zajlik a torna.

(ái)