Öngyilkossággal fenyegetőzik a bundázással megvádolt Gattuso

2013. december 19. - 09:47 | Sport

Gennaro Gattuso, kétszeres BL-győztes és világbajnok labdarúgó teljesen kiakadt az őt ért bundavádakon. Igazi calabriaiként rögtön eret vágna magán - írja a Hír24.

Öngyilkossággal fenyegetőzik a bundázással megvádolt Gattuso

Kedden robbant Olaszországban az újabb "bundabomba": mérkőzések befolyásolásával vádolják a 35 éves Gennaro Gattusót, aki tagja volt a 2006-ban világbajnoki címet szerző csapatnak. A szerdai olasz lapok természetesen nagy terjedelemben foglalkoznak az üggyel.

A gyanúsítás hátterében az áll, hogy Gattuso 13 üzenetet kapott egy ismert bukmékertől, az olasz bundabotrány egyik vádlottjától Francesco Bazzanitól.

Gattuso a Sport Mediasetnek nyilatkozva elmondta, még kispályázni sem szokott a haverokkal, mert nem bírja a vereséget. "A telefonomból kiderül, hogy Bazzani 13 üzenetet küldött nekem, de én egyre sem válaszoltam. Ez az ember a Serie A felét ismeri. Ha bűnösnek találnak ilyen bűntettben, készen állok rá, hogy kimenjek a térre és végezzek magammal. Szívből mondom, utána nem lenne értelme az életemnek, senkinek nem tudnék a szemébe nézni" - fakadt ki a Milánnal kétszeres BL-győztes játékos.

"Minél előbb szeretném tisztázni magam. Két éve már belerángattak egyszer ebbe, de ártatlan vagyok. Mindig keményen dolgoztam, az általam alapított alapítvány 1.5 millió euróval támogat gyerekeket, tényleg azt gondolják, hogy pénzért eladnék meccseket? Semmi értelme a csalásnak" - magyarázta Gattuso.

Hír24