Sokkoló hírt kapott az Arsenal és Anglia

2014. január 7. - 17:13 | Sport

Nagyon rossz hírt kaptak mind az Arsenalért, mind az angol válogatottért szorítók: Theo Walcott, az Ágyúsok csillaga a Tottenham elleni FA-kupameccsen összeszedett elülső keresztszalag-szakadása miatt hat hónapig nem léphet pályára, így nem csak a Premier League-ből és a Bajnokok Ligájából hiányzik majd az év első felében, de a nyári világbajnokságot is ki kell hogy hagyja - írja a csakfoci.hu.

Sokkoló hírt kapott az Arsenal és Anglia

Mint ismeretes, Theo Walcottot hordágyon kellett lehozni a Tottenham elleni győztes kupameccsen (közben azért megmutatta a meccs 2-0-s állását a Spurs-drukkereknek), és mint kiderült, nagy a baj.

Walcottnak az elülső keresztszalagja szakadt el, műtét vár rá, majd féléves kihagyás. Mindez azt jelenti, hogy sem az Arsenal, sem az angol válogatott nem számíthat majd rá az év első felében, azaz a világbajnokságon sem vehet részt a remek szélső/támadó.

A 24 éves, 36-szoros válogatott játékos 2006-ban, a magyar válogatott ellen mutatkozott be Michael Owen cseréjeként a Háromoroszlánosok között, 17 évesen és 75 naposan minden idők legfiatalabb angol válogatott játékosa lett akkor.

csakfoci.hu