Helyenként sziporkáztak a bősiek a Lipót elleni edzőmeccsen

2014. január 30. - 09:00 | Sport

Idei hatodik előkészületi mérkőzésén is megőrizte veretlenségét a nyugat-szlovákiai régióbajnokságban élen telelő bősi Russel együttese.

Helyenként sziporkáztak a bősiek a Lipót elleni edzőmeccsen

A Duna-partiak a tavalyi évhez hasonlóan ismét Lipótot választották az edzőtáborozás helyszínéül. Süttő Marián vezetőedző védencei az intenzív gyakorlások mellett két mérkőzést is játszanak a kiváló minőségű lipóti műfüves pályán.

Szerda este a megyei bajnokság második helyezettjével, a Lipót csapatával mérték össze a tudásukat. A gólokban bővelkedő összecsapás elején a vendéglátók büntetőből szereztek vezetést. A vendéglátók öröme nem tartott sokáig. A Russel csapatkapitánya, Lelkes Mátyás szabadrúgásból egyenlített, s az első félidő végén már 4:1-re vezettek a bősiek. Fordulás után pedig helyenként sziporkáztak a csallóköziek, akiknek a mezében a nyitraiaktól igazolt Paukner triplázott. A 9:1-es végeredményt Faragó Tamás szépségdíjas góllal állította be. A vendégek nagy kedvvel futballoztak, a második félidőben hengereltek. Akár kétszámjegyű győzelmet is arathattak volna, de négyszer a kapufát találták telibe, két esetben pedig érvénytelenítette találatukat a játékvezető.

A győztes csapatban jól mutatkoznak az újoncok: Kopecký, Kotora, Sendrei, Zelenický, Paukner, mindannyian tavasszal a bősieket erősítik. Ugyancsak csatasorba állt Peter Štyvar, de az ő esetében még nem született döntés a szerződtetésről.

A bősiek szombaton a megyei bajnokság további alakulatával, a Jánossomorja csapatával játszanak újabb edzőmeccset a lipóti futballpályán.

LipótBős 1:9 (1:4)
a bősiek góllövői: Paukner 3, Lelkes, Kósa, Szőcs (11-esből), Zelenický, Bartal, Faragó.

ái