Világi cáfolja, hogy átveszi a DAC irányítását Mohseniéktől

2014. február 13. - 10:16 | Sport

A médiában hetek óta jelennek meg cikkek arról, hogy nagy változások előtt áll a dunaszerdahelyi DAC futballklub.

Világi cáfolja, hogy átveszi a DAC irányítását Mohseniéktől

Alig két hete merült fel az az információ, hogy Khashayar Mohseni, a DAC iráni származású tulajdonosa állítólag pár napon belül befejezi dunaszerdahelyi ténykedését. Többen úgy tudják, hogy a helyébe Világi Oszkár léphet - írja újabban a Pluska.sk.

"Már 90 százalék, hogy Világi Oszkár kezébe kerül a DAC, a jelenlegi vezetéssel már csak a formalitások vannak hátra" - közölte egy neve elhallgatását kérő forrás a portállal.

A Slovnaft vezérigazgatója azonban a Paraméter érdeklődésére a mai napon cáfolta a Pluska ezen értesüléseit. Világi Oszkár korábban már tett kísérletet a klub megvásárlására, ám akkor megfeneklett az ügy. Részletesebben beszélt róla ebben az interjúban.

Világi tavaly egy nyilvános fórumon beszélt a dunaszerdahelyi labdarúgással kapcsolatos terveiről, illetve a stadionépítésről is.

Mohseni 2008-ban vette meg a DAC-ot, emellett elsőligás licencet hozott Dunaszerdahelyre. Már régebb óta több játékos arról panaszkodik, hogy nem kapták meg havi pénzüket. A klub vezetése nem ápol túl jó kapcsolatot a város vezetésével sem. Mohseniről nemrégiben részletes cikket közölt a Plus 1 deň.

Pluska/para