VILÁGI: Megtörtént, aminek meg kellett történnie!

2014. február 28. - 14:31 | Sport

DUNASZERDAHELY – Egy rendkívül hosszadalmas és minden részletre kiterjedő tárgyalássorozat eredményeképpen kedden, kora délután aláírásra került az a szerződés, amely alapján az eddigiekben Antal Barnabás és Kayshar Mohseni fémjelezte DAC 1904 futballklub többségi tulajdonrésze a dunaszerdahelyi nagyvállalkozó, Világi Oszkár birtokába került – tájékoztatta a Paramétert maga a futballklub új többségi tulajdonosa.

VILÁGI: Megtörtént, aminek meg kellett történnie!

„A tranzakció március 4-én, kedden lesz majd teljesen hivatalos. Ezen a napon kerül sor a dunaszerdahelyi önkormányzat rendkívüli ülésére, amelynek egyetlen programpontja, hogy a város, mint résztulajdonos lemond az eddigi többségi tulajdonrész elővásárlási jogáról” – húzta alá Világi.

Ha kedden az önkormányzat pozitív döntést hoz, amelyre az előzetes egyeztetések alapján számítani lehet, az új többségi tulajdonos sajtótájékoztatón számol be rövid és hosszú távú terveiről, a csapatépítés folyamatáról, és tájékoztatást ad azokról a friss átigazolásokról, amelyek nyomán egy megújult gárda kezdi meg szereplését a Corgoň Ligában.

A DAC drukkerei viszont már holnap, szombaton megnézhetik, mire képes a frissen összerakott csapat, amelyet immár a napokban leigazolt cseh és horvát játékosok is erősítenek: a DAC a kassai MFK Košice csapatát fogadja a 16:30 órakor.

-para-