Szombat esti (foci)láz Bősön

2014. március 5. - 13:15 | Sport

Tavaly a tavaszi idény hajrájában került sor első alkalommal villanyfényes bajnoki párharcra Bősön, majd őszel tovább folytatódott az attraktív esti mérkőzések sorozata a parkerdei stadionban.

Szombat esti (foci)láz Bősön

Megtudtuk, idén tavasszal sem lesz ez másként, a Duna-parti nagyközségben maradnak a fociszombatok.

„Szurkolóink már megszokták, ahogy azt a nézőszám is bizonyítja, igénylik a látványos villanyfényes párharcokat. Egyébként az egyre népszerűbb esti focielőadásokat megelőzően a környező településekről mérkőzéseinkre rendszeresen ellátogató futballhívek otthonukban szombat délután további mérkőzéseket is megtekinthetnek. Ezek olyan érvek, melyek arra ösztökéltek bennünket, hogy tovább folytassuk a sorozatot. Idén tavasszal szombat esténként hét párharcot rendezünk. A márciusi és áprilisi hazai bajnokijaink este 18.00 órakor kezdődnek, májusban pedig egy órával később (19.00) kezdődnek a bajnoki összecsapások. Júniusban viszont a Nyugat-szlovákiai Futballszövetség sporttechnikai bizottsága döntése értetelmében a hivatalos játáknapokon (június 1., 8. 15.) azonos kezdési időpontban (17.00) kerül sor a találkozókra. A Lednické Rovne elleni szombati tavaszi nyitányra (18.00) nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, a futballhíveket”– tájékoztatta a Paramétert Kovács Zsolt, a nyugat-szlovákiai régióbajnokságban élen telelő bősi OFC Russel klubmenedzsere.

Egyébként a bősiek legnagyobb riválisai, a komáromiak és a nagymegyeriek is szombaton, a hivatalos kezdési időpontban játsszák hazai bajnoki mérkőzéseiket.

ái