Nem sok jóval kecsegtet a Schumacher körüli csend

2014. június 10. - 19:12 | Sport

Flavio Briatore, a Renault Forma-1-es csapatának vezetője egy olasz rádióban mondta el, hogy szerinte a Schumacher körül kialakult zárkózottság nem sok jóval kecsegtet - írja a Sport24.

A hétszeres F1-győztes német versenyző még tavaly december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet a francia Méribelnél. Az elmúlt hetekben német lapok arról cikkeztek, hogy Schumacher kórházba szállításánál hibázhattak az orvosok, nem szakszerűen látták el őt.

A német RTL vasárnapi különleges műsorában többen megszólaltak a pilóta állapotával kapcsolatban. Dr. Christoph Specht szerint fizikai állapotán múlhat Schumi élete.

Kedden Flavio Briatore az olasz Radio24 Mix24 című műsorának nyilatkozott, bár új információt ő sem tudott szolgáltatni a versenyzőről.

"A család nagyon zárkózott, nem kommunikál. Ami biztos: nem jó hír, hogy nincs hír" - vélekedett Briatore.

Briatorét szoros barátság fűzi Michaelhez, ami 1994 és 95 között született, amikor a Benettonnal megnyerték a világbajnokságot - írja a gazzetta.it.

Schumacher egyébként továbbra is Grenoble-ban ápolják, bár az elmúlt héten felröppent a hír, miszerint Svájcba szállították, ám ezt Sabine Kehm menedzser rögtön cáfolta.

Sport24