Bulvárbotrány a VB-n! Pucér fotók jelentek meg a horvát játékosokról

2014. június 16. - 01:09 | Sport

A horvát labdarúgó-válogatott játékosai nem hajlandóak szóba állni egyetlen újságíróval sem, mert a sajtóban több fotó is megjelent róluk, ahogy szálláshelyükön meztelenül fürdőznek.

Bulvárbotrány a VB-n! Pucér fotók jelentek meg a horvát játékosokról

A fotókat két paparazzi egy bokor mögött megbújva készítette, majd elsőként a német Bild közölte azokat.

"Nem kényszeríthetem őket arra, hogy azok után, amit velük és családjukkal tettetek, szóba álljanak veletek a világbajnokság idején" - nyilatkozta feldúlva néhány riporternek Niko Kovac, a horvátok szövetségi kapitánya a csapat Praia do Forte-i bázisán.

Dejan Lovren fejest ugrik, Luka Modric pedig követi a példáját - bár rajta van fürdőnadrág (Fotó: NORDPHOTO.de)

"Hogyan esne nektek, ha valaki titokban meztelen képeket készítene rólatok? A fiúk ebben a pillanatban hajthatatlanok, egyáltalán nem akarnak nyilatkozni, és nem tudom, hogy ez a csönd holnapig, vagy a világbajnokság végéig tart-e. Tiszteletben tartom a játékosaim véleményét, és tudom, hogy abszolút profi munkát végeztetek eddig, de ezt most nagyon elszúrtátok. Az egész világ látta azokat a fotókat" - zárta nyilatkozatát Niko Kovac.

Horvátország szerdán Kamerunnal játszik Manausban. A meccsen izgalmasnak ígérkezik, mindkét csapat számára csak a győzelem elfogadható, mivel a horvátok a Brazíliától, Kamerun pedig Mexikótól kapott ki a csoport első mérkőzésein.

(parameter/Daily Mail)