Dukla-DAC - Radványi: Elégedettek vagyunk a döntetlennel

2014. augusztus 23. - 22:08 | Sport

Gól nélküli döntetlent ért el Besztercebánya otthonában a DAC. Edzői vélemények.

Dukla-DAC - Radványi: Elégedettek vagyunk a döntetlennel

Norbert Hrnčár (Dukla): "Szerettünk volna nyerni, ezért fokoztuk a mérkőzés iramát, és gólt is lőhettünk volna a végén. A befejezéseknél szenvedünk, nem és nem sikerül gólt lőnünk. A nyár folyamán sok gólhelyzetet elfuseráltunk, sok döntetlent értünk el. Vannak olyan támadók, akik akármilyen helyzetből gólt lőnek, mi egyelőre csak keresünk ilyeneket. Šovčík például ziccert hibázott, így nem marad más hátra, mint továbbra s igyekezni."

Radványi Miklós (DAC): "Aktívan kezdtük a mérkőzést, támadtunk, de a befejezéseknél hibáztunk, és nem tudtuk komolyabb helyzetbe kerülni. Ennek ellenére elégedett voltam. A második félidőben az ellenfél is felébredt, és helyzeteket is kialakított. Ezt a mérkőzést egyetlen gól dönthette volna el, ám az nem született meg. A döntetlennel elégedettek vagyunk".

David Střihavka (a Dukla támadója): "A tizenhatoson belülre érkező centerekből gólokat kellett volna szereznem. Nehezen kerülünk helyzetbe, de sokat dolgozunk érte. Továbbra is folytatnunk kell ezt a munkát és elcsípni végre egy győzelmi szériát. Kár ezért, mert egy helyzetünket értékesítenünk kellett volna, és szerencsével egy góllal győzhettünk volna. Nekem is megvoltak a helyzeteim, mindjárt az elején egy, de sajnos egyikből sem sikerült betalálni".

Szabó Ottó (a DAC csapatkapitánya): "Számunkra jót jelent az idegenből hazahozott pont, mivel nem mindig sikerül ez így. Az első félidőben jól játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki, és tartottuk a labdát. A félidő után feleslegesen eladogattuk a labdákat, és megköszönhetjük a kapusunknak, hogy nem kaptunk gólt."

TASR/para