Wenger nem engedi el Podolskit

Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője jelezte, hogy továbbra is számít Lukas Podolskira, a gárda német világbajnok csatárára.

Wenger nem engedi el Podolskit

A BBC internetes oldala szerint a francia tréner kijelentette, hogy a 29 éves támadó tagja a szerdai, Besiktas elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre nevezett keretnek, s azt követően is marad az együttesnél.

Podolski 2012-ben szerződött a londoni klubhoz, melynél az elmúlt két szezonban rendszeresen játszott, ám a chilei Alexis Sanchez nyári érkezése óta mellőzöttnek érezte magát, ezért - szigetországi sajtóértesülések szerint - komolyan fontolgatta a távozást. Neve a Juventusnál, a Napolinál és a Galatasaraynál is felmerült.

Wenger a mostani szezonban eddig keveset szerepeltette a német játékost, ám keddi nyilatkozatát vélhetően az is befolyásolta, hogy Olivier Giroud súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a hétvégén, és valószínűleg hónapokig nem számíthat rá, így Podolski mellett jelenleg csak Sanchez, Joel Campbell és Yqaya Sanogo bevethető a csatársorban.

(MTI)