Podbrezová-DAC - Radványi: Kaptunk egy pofont, a következők pedig majd jönnek a legközelebbi edzésen

2014. szeptember 16. - 18:27 | Sport

Edzői vélemények a Podbrezová-DAC (3:0) bajnoki labdarúgó mérkőzés után.

Podbrezová-DAC - Radványi: Kaptunk egy pofont, a következők pedig majd jönnek a legközelebbi edzésen

Jaroslav Kentoš (Podbrezová): "Örülök az eredménynek, de leginkább a mutatott játéknak. A teljesítményünk kompakt volt úgy a védelemben, mint a támadások során. Az ellenfél minden mozdulatát sikerült leolvasunk, és teljesítményükért megérdemelt győzelmet szereztek a játékosok."

Radványi Miklós (DAC): "Eltökéltük magunkat, hogy játszani fogunk, mégsem így lett. Az a csapat győzött, amely harcolt, agresszíven és szívvel játszott. De ezt mind tudtuk ellenfelünkről már a mérkőzés előtt is. A játékosaink úgy gondolták, hogy a favorit szerepe elegendő lesz. A félidő vége előtt egy pontrúgást követően kaptunk gólt. Az ilyen megtörténik, előtte egy perccel Jurčo nem talált be fejjel. A második félidőben viszont Jurčo még egy helyzetet kihagyott, Majerník pedig összehozott egy tizenegyest, és már el is dőlt. A hazaiak jobban kívánták a győzelmet és meg is érdemelték. Kaptunk egy pofont, a következők pedig majd jönnek a legközelebbi edzésen."

Blažej Vaščak (Podbrezová, két gól szerzője): "A meccs embere?! Nem... Ez ma nekem jött össze. Harcosan játszottunk, és együtt tettünk meg mindent a győzelemért. A vendégek konszolidáltan védekeztek, az elejétől inkább arra összpontosítottak, és a támadásokban elmaradtak. A rossz terepen nehéz volt a játékot kombinálni, vártunk az adódó lehetőségre, és egy pontrúgás után, hál' istennek, össze is jött. Bár nem volt egyszerű megszerezni a vezetést, ez a gól meg is határozta a játék további képét."

Peter Majerník (DAC): "A félidő előtti gól lelombozott bennünket, szerettünk volna válaszolni, de megtört bennünket a tizenegyes, aztán már eldőlt. Ez egy olyan meccs volt, amelyen számunkra semmi sem sikerült. A játékunk miatt a szurkolóktól is elnézést kértünk. Sajnáljuk, és szeretnénk a most elvesztegetett pontokat hamarpótolni. Idegenben valamiért nem tudunk jól játszani, nem tudom miért. Otthon rendben vagyunk, de kint nem megy, és nem tudjuk ezt megtörni."

TASR/para