Harcművészet: Boráros Gábor TKO-győzelme Budapesten

2014. november 29. - 11:35 | Sport

A Budapesti Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezték meg a Magyar Prémium MMA Liga HFC (Hungarian Fight Championship) elnevezésű ketrecharcgála éves sorozatának nagydöntőjét, amelyen súlycsoportonként profi MMA-bajnokokat avattak.

Harcművészet: Boráros Gábor TKO-győzelme Budapesten

A Bősi Kempo MMA Klubot a 77 kilogrammos Boráros Gábor képviselte a rangos versenyen.

“Gábor az októberi pápai négyestorna megnyerésével vívta ki a lehetőséget, hogy ott lehessen a fővárosi fináléban. Ellenfele az olimpiai ezüstermes birkózó, Bárdosi Sándor tanítványa, Kottes Pál volt, aki a mi védencünkhöz hasonlóan ugyancsak birkózómúlttal rendelkezik. Az első menet egy nagyon pörgős adok-kapok küzdelmet hozott. A második menetben aztán újra egymásnak estek a srácok, és Bori volt az, akinek egy ütéskombinációval sikerült befejeznie az összecsapást, és TKO-győzelmet aratnia” – közölte a Paraméterrel Gróf Lóránt klubmenedzser.

Boráros Gábor felkészítését egyébként a Bellator MMA félnehézsúlyú világbajnoka, Végh Pumukli Attila irányította, az edzőmunkában Ilja Skondric, a pozsonyi MMA OFA klub trénere, illetve Gróf Lóránt közreműködött.

A díjakat Tánczos Gábor, a HFC igazgatója, Marián György, a Liga elnöke, s az alelnök Beregi Zsolt adta át. A gála fővédnöke Végh Pumukli Attila volt. A rendezvényen Növényi Norbert olimpikon mondott zárszót.

(l)