Nemsokára eldől Dárdai Pál sorsa

2014. december 1. - 13:32 | Sport

Könnyen lehet, hogy ma dől el, Dárdai Pál marad-e a válogatott szövetségi kapitánya. Csányi Sándor MLSZ-elnök korábban december 1-ig ígért döntést - írja a Sport24.

Nemsokára eldől Dárdai Pál sorsa

Dárdai négy mérkőzésre - három Eb-selejtezőre és egy felkészülési találkozóra - vállalta el ideiglenesen a nemzeti együttes irányítását, mandátuma lejártával pedig mindenki elkezdett spekulálni.

A Hertha BSC utánpótlásedzője az oroszok elleni utolsó összecsapást követően a berlini klub honlapján leszögezte, visszatér a német klubhoz.

"Úgy gondolom, hogy semmi nem változott az elmúlt hetekhez képest, hisz a Herthához köt a szerződésem. Hálás vagyok a klubnak, hogy elengedett, de egyértelmű volt, hogy visszatérek. Négy meccsre jöttem Magyarországra, ezt követően hazamegyek Berlinbe. Alig várom, hogy újra a családommal legyek, odaköt az életem" - nyilatkozta.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke úgy nyilatkozott, Dárdaival egyeztetve adnak majd erről tájékoztatást - december 1-ig.

"Én is szeretném tudni, mi lesz a jövőbeni együttműködésünk sorsa, de egyelőre nem tudom biztosan, még. Pali sem tudja biztosan, tehát én azt gondolom, hogy már ezt a néhány napot ki kell tudni várni és utána tisztán látunk. Maxumim december 1-ig el fogjuk dönteni" - hangoztatta Csányi.

Az elmúlt hetekben több neves szakember, köztük Garami József és Nyilasi Tibor is a maradásról győzködte Dárdait, akinek távozása esetén valószínűleg külföldi trénert ültetne le az MLSZ a kispadra.

Sport24

Címkék: Dárdai Pál, MLSZ