Lánya előtt verték össze a futballhuligánok az anyukát

2014. december 5. - 19:35 | Sport

A Copa Sudamericana elődöntőjében a River Plate 1-0-ra legyőzte a Boca Juniors együttesét. A hazaiak egyik szurkolója lányával tartott hazafele, amikor brutális összeverték - írja a Hír24.

Lánya előtt verték össze a futballhuligánok az anyukát

A Copa Sudamericana elődöntőjében találkozott egymással a River Plate és a Boca Juniors. A párharc során mindössze egyetlen gól született, mely a River továbbjutását eredményezte. Ami ezután történt, arra viszont nehéz magyarázatot találni.

Egy River-szurkoló a lányával tartott hazafelé, amikor pár Boca Juniors huligán megtámadta őt. A 33 éves nőt, azért támadták meg, mivel az ősi rivális River Plate mezét viselte.

"Remekül szórakoztam a lányommal, hiszen a csapatunk legyőzte a Boca Juniorst."

Amikor azonban hazafelé tartva a szomszédos Pablo Podestánál jártak. nem várt támadás érte őket.

"Odaléptek hozzám és egyszerűen nem akartam elhinni, amikor arcon ütöttek" – mesélte a 33 éves Loreno. "A földön feküdtem, alig voltam magamnál és figyelmeztettek, hogy maradjak ott. Azt is mondták, hogy amennyiben szólok a rendőröknek alaposan megfizetek majd."

Az eset után nem történtek letartóztatások, de Loreno az igazságot akarja. Miután maradandó sérüléseket szenvedett, valamint a lányának – aki végignézte az esetet – is komoly megpróbáltatásokon kellett keresztül mennie, Facebookon indított hadjáratot.

"A támadó és a családja folyamatosan fenyegetnek, hogy álljak le az oldallal, de mi mást tudnának még velem tenni, miután tönkretették az arcomat? Alig bírok enni, ráadásul még jó pár műtétre is szükségem lenne, amit nem engedhetek meg magamnak. Nem beszélve arról, hogy a lányomnak azóta rémálmai vannak. Ez az ember őrült és amíg valaki nem lép fel ellene, addig folytatni fogja ezt. Ki tudja, lehet, hogy egyszer még meg is öl valakit..." – zárta mondandóját a nő.


Hír24