MOL LIGA, 36. forduló: Rávezetésekkel győzték le a miskolci Jegesmedvék a címvédő érsekújváriakat

2015. január 17. - 11:46 | Sport

Karácsony óta nincs túl jó passzban a címvédő érsekújvári hokicsapat, hiszen 3 győzelem mellett pénteken immár az 5 vereséget szenvedte el a magyar, román és szlovák csapatokat felvonultató MOL Ligában. 

MOL LIGA, 36. forduló: Rávezetésekkel győzték le a miskolci Jegesmedvék a címvédő érsekújváriakat

A miskolci Jegesmedvék viszont az utóbbi hetekben szárnyalnak, legutóbb december 14-én, Brassóban buktak, azóta kilencszer győztek. A mezőny két leggólképesebb alakulata párharcának első harmadában a vendéglátó Nyitra-partiak játszották a prímet. A folytatásban feljöttek, egyenlítettek a borsodiak. A csata rendes játékidőben döntetlennel ért véget. A ráadásban nem kapituláltak a kapusok, a győztesről a rávezetések döntöttek: a Jegesmedvék 4:3-ra nyert büntetőkkel. A Miskolc éllovasként, az érsekújváriak a tabella 3. lépcsőfokáról várják a pontvadászat folytatását.

„Az első harmad remek volt a részünkről. A továbbiakban aztán az ellenfelünk egyre nagyobb nyomást gyakorolt ránk. Kár a bekapott gólokért, de azt hiszem, egy ilyen csapat ellen az egy pontnak is értéke van számunkra. Ezen a találkozón vereségünk ellenére is nagyon jól szórakozhatott a közönség” – értékelte a z összecsapást Slavomír Chlebec, az érsekújváriak edzője.

HC Érsekújvár–Miskolci Jegesmedvék 3:4 – büntetőkkel (3:1, 0:1, 0:1, 0:0, 0:1). Gólok: Podstavek (8., 17.), Čaládi (20.), ill., Tóth (9.), Dansereau (36., 44.), Netcalfe (65.). Játékvezetők: Sós, Hasonits – Székely, Bedő,765 néző.

ái