A MOL-csoport lesz Michelisz Norbert főtámogatója a WTCC világbajnokságon

2015. február 13. - 15:14 | Sport

A MOL-csoport 2015-ben negyedszer is a Zengő Motorsport és Michelisz Norbert WTCC-versenyző főszponzora lesz. A csoport kiemelkedő tehetségeket és sportolókat támogat álmaik, életcéljuk valóra váltásában.

A MOL-csoport lesz Michelisz Norbert főtámogatója a WTCC világbajnokságon

A MOL-csoport idén is folytatja a sikeres együttműködést a Zengő Motorsporttal és a magyar autóversenyzővel, Michelisz Norberttel. „Norbert a túraautó-világbajnokság egyik legjobb versenyzője, mi pedig örömmel támogatjuk és adunk lendületet ahhoz, hogy ambícióit követve világbajnokká váljon” – mondta Dominic Köfner, a MOL-csoport Társasági Kommunikációs igazgatója. A vállalat egyébként is szorosan kötődik a motorsporthoz, a csoport tagvállalata, a Panta Distribuzione S.p.A. a WTCC hivatalos üzemanyag-beszállítója.

Michelisz és a MOL-csoport is mindig magasabbra tör

Michelisz Nortbert és a MOL-csoport is nemzetközi színtéren bizonyít. A túraautó-világbajnokság pilótájának autósport-karrierje szokatlan módon kezdődött: szimulációs játékokon készült fel a valódi versenyzésre. „Folyamatosan újabb és újabb kihívásokat állítok magam elé annak érdekében, hogy elérjem életem legnagyobb célját, és a világ legjobbja legyek. A MOL-csoport teljes támogatását élvezem, mivel az ambíció és a kihívásoknak való megfelelés a vállalat legfőbb értékei közé tartoznak” – mondta Michelisz Norbert WTCC-pilóta. A versenyző a 2014-es WTCC szezonban a negyedik helyen végzett, a 2013-as szezonban pedig 7 dobogós helyezést szerzett. A pilóta a MOL-csoport támogatásával idén a negyedik versenyszezont kezdi el.

A MOL-csoport a fiatal tehetségek és sportolók támogatója

A Michelisz Nortberttel való együttműködés összhangban áll a társaságcsoport üzleti stratégiájával. „Vállalatunk célkitűzése, hogy új piacokra lépjünk be és gyors nemzetközi növekedést érjünk el. Ennek érdekében díjnyertes toborzóprogramjainkkal folyamatosan keressük a fiatal tehetségeket, mondhatni az üzleti élet és iparágunk élsportolóit” – mondta Dominic Köfner.


(-)