SLOVAN-DAC: Biztonsági óvintézkedésekkel készül a rendőrség

A DAC vasárnap este a Slovan otthonában mérkőzik ősi riválisa ellen a Fortuna Liga 22. fordulójában, amire a rendőrség már a meccs kezdete előtt nagy erőkkel készül.

SLOVAN-DAC: Biztonsági óvintézkedésekkel készül a rendőrség

Biztonsági óvintézkedésekkel készül a rendőrség a vasárnap este hét órakor kezdődő Slovan-DAC mérkőzésre, ami miatt közlekedési korlátozások is életbe lépnek majd a fővárosban.

Tatiana Kurucová, a pozsonyi rendőrkapitányság szóvivője hangsúlyozta, a rendőrség a mérkőzés előtt és utána is figyelni fogja az eseményeket, folyamatosan készenlétben fognak állni.

A meccs miatti intézkedéseknek köszönhetően közlekedési korlátozás lesz érvényben a fővárosban, a Nagyszombati út mellett, több közterületen is korlátozások lépnek életbe vasárnap az esti órákban.

Péntekre virradóra Dunaszerdahely több pontján már otthagyták „kézjegyüket” ismeretlen vandálok, akik a jelek szerint a Slovan ultráihoz tartoznak. Az ismeretlen tettesek a Tescónál, a Jilemnický utcában, a Lidlnél, a vásártéri sportpályák öltözőinél, a DAC-stadion bejáratainál és a vasútállomás közelében is gyalázták a DAC-ot, zsidóztak és többek között horogkereszttel ünnepelték magukat.

 

TASR/para