Nagypakai gyermeknap Tomi Kiddel

2015. június 6. - 19:16 | Sport

Ideális időjárás, nagyon sok érdeklődő, kitűnő hangulat jellemezte szombaton délután a Nagypaka Község Önkormányzata által jegyzett rendezvényt.

Nagypakai gyermeknap Tomi Kiddel

A helyi sportpályán Ivan Seňan polgármester köszöntötte a résztvevőket, köztük Tomi Kid hivatásos ökölvívót és galántai tanodájának növendékeit.


Kovács Tamás alias Tomi Kid (sapkában) és tanítványai

A versenyszerűen bokszoló sportolók bemutatója után a nagypakaiak is próbára tehették tehetségüket, ügyességüket, állóképességüket. Akadt is érdeklődő bőven, főleg a gyermekek soraiból. A párbajok sportszerű lefolyásáról Tomi Kid gondoskodott részrehajlás nélkül.


Akikről a gyermeknap szólt

A világbajnok ökölvívó a Paraméter érdeklődésére elmondta: gyakran és szívesen tesznek eleget meghívásoknak a széles környéken, mert a találkozókon legtöbbször nagyszámú közönség előtt népszerűsíthetik kedvenc sportágukat, és felhívhatják mások figyelmét tehetséges növendékeik sikereire, sőt, újabb érdeklődők boksz iránti kíváncsiságát ébreszthetik fel.


Mindenki győztes volt

A bemutatókkal párhuzamosan kirakodóvásár zajlott a sporttelepen, körhintázni is lehetett, és gyermekjátékokba bekapcsolódni. Frissítőt a rekkenő hőségben mindenki számára elegendő mennyiségben biztosítottak a szervezők. A községi gyermeknapot számos helybeli és környékbeli szponzor támogatta.

(lel)