Schumacher lánya lett Európa legjobb lovasa

2015. július 7. - 12:34 | Sport

Múlt hétvégén Corinna Schumacher svájci birtokán rendezték meg a reining Eb-t, amin kilenc ország negyvenhat lovasa mérette meg magát - idézi a Daily Mailt a Sport24.

Schumacher lánya lett Európa legjobb lovasa

Csapatban az olaszok már zsinórbeli ötödik sikerükre készültek, ám nagyban köszönhetően Gina teljesítményének, a németek megszakították a rivális kitűnő sorozatát.

"A lovam ismét jó volt hozzám, el sem hiszem, hogy még egy aranyat sikerült gyűjtenem" - nyilatkozta egyéni diadala után a tinédzser lány.

"Nem tudom, hogyan köszönjem meg a segítséget csapatomnak és tréneremnek, Shawna Larcombe-nak, valamint a biztatást édesanyámnak és családtagjaimnak, akik a legszuperebb szurkolók!"- tette hozzá.

Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres bajnoka 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Sokáig mesterséges kómában tartották, és január végén kezdték el fokozatos felébresztését. Azóta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de kérdéses, hogy a rehabilitációs időszak meddig fog tartani.

Sport24