Hosszú Katinkát nem akarták beengedni az uszodába!

2015. augusztus 7. - 13:56 | Sport

Péntek délelőtt Hosszú Katinka a 200 hát előfutamában lett volna érdekelt, de a bejáratnál zöld jelzés helyett piros keresztet kapott - értesült a Hír24.

Még szerencse, hogy a közjáték csak a pénteki előfutamok előtt történt és egyáltalán nem zavarta meg Hosszú Katinkát, aki így emlékezett vissza a közjátékra.

„Jöttünk az uszodába, és a bejáratoknál van egy leolvasó, amelyhez az akkreditációs kártyát kell odatartani. Zöld nyíl jelzi az azonosítást, na én ma akkora piros keresztet kaptam! Megkérdezték, hová megyek… Mondtam, úsznék azért délelőtt az előfutamban. Már kijött az uszodából Kiss László kapitány, hívtuk a FINA vezetőit is, mindenki erősködött, hogy én bizony az az úszó vagyok, aki hétfőn világcsúccsal nyerte a kétszáz vegyest” – osztotta meg a bejutás nehézségeit a Nemzeti Sporttal Hosszú Katinka, aki az első helyen jutott be az elődöntőbe 200 háton.

Az úszó szövetség Facebook-oldalán hozzátették, Hosszú férj/edzője Shane Tusup már leüvöltötte a hajukat, Kiss László kapitánnyal az élen hiába magyarázták, hogy versenye lesz, hajthatatlanok voltak egy darabig a biztonsági emberek. Végül 20 perces telefonálgatás árán voltak csak hajlandóak beereszteni...

Hír24

Címkék: Hosszú Katinka, uszoda