Területi labdarúgó-bajnokságok, 2. forduló: Maradt-e még puskapora Johancsik Gábornak?

2015. augusztus 14. - 16:58 | Sport

A hét végén a csallóközi futballpályákon a 2. forduló párharcaival folytatódik a pontvadászat új idénye. Továbbra is csak a felnőttek mezőnyében zajlanak párharcok.

Az AG Sport ligában a nyitányon Lúcson diadalmaskodó egyházgelleiek és a vendéglátóként sziporkázó kisudvarnokiak összecsapása jelenti a forduló slágerét. Érdekesnek ígérkezik a királyfiakarcsaiak és a korábban a kerületi mezőnyben közreműködő dióspatonyiak erőpróbája.

A VII. ligában remek rajtot vettek, vendégként nyolcat rúgtak a felsőpatonyiak, akik vasárnap a sárrétiek elleni hazai fellépésükön igazolnák, hogy nem véletlenül sorolják őket fociberkekben a bajnoki cím várományosai közé.

A VIII. ligában a tavasszal még V. ligás vásárútiak az izsapi fakó elleni fellépésükön egy új időszak küszöbéről rajtolnak el. Vasárnap kiderül vajon maradt-e még puskapora a csilizradványiak legutóbb négy találatot produkált rutinos futballistájának, Johancsik Gábornak, akire minden bizonnyal nagyon odafigyelnek majd a madiak védői.

Alábbi összeállításunkban a szombaton és vasárnap zajló párharcok kezdési időpontját valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.

AG SPORT LIGA, 2. forduló – szombat, 17.30: Királyfiakarcsa–Dióspatony (Szabó P.), Izsap–Pozsonyeperjes (Bors), Balony–Lúcs (Szőke), Baka–Csákány (Klempa). Vasárnap, 10.30: Sárosfa–Csallóközcsütörtök (Köver); 17.30: Ekecs-Apácaszakállas–Csenke (Ürögi), Nagyszarva–Egyházkarcsa (Világi), Egyházgelle–Nagyudvarnok (Csölle).

VII. LIGA, 2. forduló – szombat, 16.30: Szap–Nyékvárkony (Nagy K.);

17.30: Hegyéte–Alistál (Sokolík), Patonyrét–Csallóköznádasd (Köver), Csallóköztárnok–Felbár (Horváth). Vasárnap, 10.30: Szentmihályfa–Nagypaka (Matlák); 17.30: Felsőpatony–Sárrét (Mészáros), Somorja B–Csilizpatas (Bürgöndi). Szabadnapos: Nagyudvarnok.

VIII. LIGA, 2. forduló – vasárnap, 10.30: Gomba–Béke (Dohorák); 17.30: Mad–Csilizradvány (Nagy K.), Vásárút –Izsap B (Köver). Szabadnapos: Alistál B.

ái