Megnyílt a magyar Hotmail

2010. június 8. - 17:12 | Tech
Megnyílt a Microsoft Windows Live Hotmail levelezőrendszerének magyar doménnevű.hu végződésű változata. Az angol nyelvű verzióval egyenrangú magyar felhasználói felület a www.hotmail.hu címen érhető el.

Az új levelezőrendszerbe regisztrálóknak most lehetőségük nyílik arra is, hogy meglévő postafiókjuk tartalmát minden eddiginél könnyebben helyezzék át a Hotmailbe.

A postafiókok egyesítése után nem kell külön bejelentkezni a különböző emailszolgáltatásokba, elég egy fiók, egyetlen jelszóval, amely azonnali hozzáférést biztosít a felhasználó teljes levelezéséhez - írta közleményében a Microsoft.

"Mindannyian megtapasztaltuk már, milyen az, amikor egy olyan emailcímet akarunk létrehozni, amely már használatban van. Ilyenkor általában egy nehezebben megjegyezhető, a szívünknek kevésbé kedves címet kényszerülünk választani - hangsúlyozta Drajkó László a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy akik elég gyorsan regisztrálnak, olyan címet hozhatnak létre, amire már régóta vágytak.

A Windows Live Hotmail használói korlátlan levelezési tárhelyet kapnak, miközben több fiókot is egyesíthetnek. A biztonsági beállításoknak köszönhetően a kéretlen levélszemetek sem jelenthetnek problémát. A postafiók mobiltelefonról is elérhető. A Windows Mobile rendszert használó eszközök automatikus e-mail szinkronizálást tesznek lehetővé. Más operációs rendszert használó telefonokról mobilböngészővel, a Nokia Messaging szolgáltatással vagy a Blackberry-ügyfélprogrammal férhetnek hozzá a levelekhez.

MTI/para

Címkék: e-mail, Hotmail