Édes citrom? Szuperolcsó új okostelefon, amit látnod kell!

2014. december 6. - 18:15 | Tech

A Lenovo úgy gondolta, hogy éppen itt az ideje egy elképesztően jó ár/érték arányú okostelefon piacra dobásának - írja a Hír24.

Édes citrom? Szuperolcsó új okostelefon, amit látnod kell!

A kínai gyártó legfrissebb újdonsága Lenovo K3 Music Lemon néven látott napvilágot és a borítása nem meglepő módon rikító citromsárga színben pompázik. A 141 milliméter hosszú, illetve 70,5 milliméter széles telefon mindössze 7,9 milliméter vastag, az energiallátásáról pedig egy 2300 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Az előlapra egy jókora méretű, egész konkrétan 5 colos képátlójú IPS LCD értinőkijelző került, mely elsősorban 1280x720 pixeles felbontásáról, illetve 294 ppi-s pixelsűrűségéről ismerszik meg. A minden körülmények mellett fürge működésre a Qualcomm remek Snapdragon 410-es chipsete jelenthet garanciát, melyben négy darab 1,2 GHz-es órajelű processzormag található, és amely 1 GB RAM, illetve 16 GB belsőmemória társaságát élvezi.

A Waves MaxxAudio hangzású androidos készülék a mai elvárásoknak megfelelően LTE mobilnet kapcsolattal rendelkezik, ezenkívül pedig a 8 és 2 megapixeles kameráit sem érheti kritika. A kizárólag online értékesítésre szánt Lenovo K3 Music Lemon egyik legvonzóbb jellemzője az ára, mely 599 kínai jüan, ami átszámítva mintegy 24 ezer forintnak felel meg. Remélhetőleg a készülék hozzánk is eljut majd, még ha egy kicsit drágábban is.


Hír24

Címkék: Lenovo, okostelefon