Ha ezzel küldesz üzeneteket, senki sem tudja őket lenyomozni

2014. december 14. - 09:56 | Tech

Megjelent egy Androidra és iPhone-ra is ingyenes üzenetküldő alkalmazás, amellyel nem derül ki, hogy kivel váltottál üzeneteket, 24 óra után minden előzmény törlődik, ráadásul semmilyen regisztráció nem kell hozzá - olvasható a HVG-n.

Ha ezzel küldesz üzeneteket, senki sem tudja őket lenyomozni

Ez egy olyan titkos üzenetküldő, amely már csak azért is tetszhet sok olvasónak, mert semmilyen regisztráció nem kell hozzá. A OneOne appot egyszerűen csak le kell tölteni ingyen Androidra, vagy iPhone-ra, majd már indíthatjuk is a titkos és önmegsemmisítő chatelést.

Az appon belül csatornákat hozhatunk létre (maximum hetet), amelynek egy legfeljebb öt karakterből álló nevet is adhatunk. Ha ez megvan, a csatorna linkjét sms-ben vagy e-mailben elküldhetjük, vagy máshova másolhatjuk, hogy a címzetthez eljusson (hogy titkos maradjon a beszélgetést, ezt utólag érdemes törölni). Rá kell kattintani, és már indulhat is a chatelés, amelynél csak mi tudjuk, hogy kivel történik, hiszen az app teljesen névtelen. A küldött üzenetek 24 óra múlva törlődnek, de a csatorna továbbra is megmarad, amit bármikor újra használhatunk, ha pedig nincs rá szükség, egyszerűen törölhetünk.


(hvg.hu)

Címkék: üzenet, nyomozás