Megint UFO-t láttak a Nemzetközi Űrállomás közelében – VIDEÓ!

2015. január 17. - 10:11 | Tech

Egy újabb felvétel bukkant fel a legnagyobb videómegosztón, amin egy titokzatos, leginkább repülő csészealjra emlékeztető tárgy látható. 

A felvétel állítólag a NASA élő adásából származik, amit akkor rögzítettek amatőr UFO-kutatók, amikorvészhelyzet alakult még szerdán az űrállomás amerikai moduljában. Akkor a moszkvai repülésirányítási központ arról tájékoztatta a sajtót, hogy az asztronautákat át kellett küldeni az oroszokhoz, mivel a műszerek ammóniaszivárgást jeleztek. Később Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal cáfolta a meghibásodást, bár azóta sem szolgáltak még meggyőző magyarázattal. Állítólag a műszerek romlottak el. Az amerikai CBS hírcsatorna azóta is foglalkozik a felvétellel, amely heves vitákat vált ki az emberek körében a videó valósságát illetően.

2014 októberében már volt egy hasonló észlelés, amikor a NASA részéről Reid Wiseman asztronauta és Alexander Gerts, az Európai Űrügynökség szakembere karbantartási munkálatokat végezett a Nemzetközi Űrállomáson (ISS). Akkor többeknek is feltűnt az szintén az élő közvetítésben, hogy egy idegen tárgy lebeg az állomás közelében.

Blilkk.hu

Címkék: UFO, űrállomás