A Facebook Messenger egy magyar aplikációval bővült

2015. március 30. - 13:35 | Tech

A platformmá alakított Facebook Messengerhez első körben 40 bővítményt jelentett be Mark Zuckerberg. A fejlesztők számára az ilyen kiegészítő alkalmazások fejlesztése a jövőben nagy üzlet lehet, így várhatóan gyorsan bővül majd a lista, amelynek azonban már most is van különösen érdekes résztvevője: a ClipDis Messenger egy nagyon jól sikerült, érdekes üzenetküldő - írja a hvg.hu.

A Facebook Messenger egy magyar aplikációval bővült

Egyelőre csak angolul írt üzenetekkel működik. Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető alkalmazással beírhatjuk az angol nyelvű üzenetet, majd ha leokéztuk, néhány másodpercet várnunk kell, és utána elindul a videó. Minden egyes szót híres filmek jeleneteiből kivágva mondanak el a színészek, és természetesen a film adott részletét is látjuk közben.

Ha nem tetszenek a választott jelentek, akkor a Reclip lehetőséget választva pár másodperc alatt új videót kapunk. Innentől két lehetőség van: letölthetjük a videót a mobilunkra, a Messenger ikont megnyomva pedig kiválaszthatjuk facebookos ismerőseink közül azt, akinek elküldenénk a videót, hozzá pedig kísérő szöveget – például az angol videóüzenet magyar jelentését – is írhatunk.

hvg.hu

Címkék: Facebook, Messenger