Élve megfőzi magát, hogy megszabaduljon a ráktól

2015. április 12. - 19:19 | Tech

A kínai férfi órákat fekszik az izzó szén fölött, mert nem engedheti meg magának a drága orvosi kezeléseket - írja a Hír24.

Élve megfőzi magát, hogy megszabaduljon a ráktól

Miután a 25 éves Jia Binhuit orvosa 2013-ban akut leukémiával diagnosztizálták, a fiatalember kétségbeesett. Mint elmondta, nem is annyira a betegség rémisztette meg, mint az, hogy fogalma sem volt, honnan keríti elő a pénzt a drága gyógykezelésre. A szegény családból származó fiú, aki betegségéig földműves munkákból tartotta fenn magát azt mondja, kénytelen volt a falubeliek segítségét kérni, mivel megtakarítása nem fedezte a kezeléseket.

Nem sokkal később, hála a jószívű adományozóknak, a gyógykezelés részeként Jia megkapta a szükséges csontvelőátültetést. Csakhogy a további beavatkozásokra nem maradt pénze, ezért úgy döntött, saját magát gyógyítja meg. A fiatalember a neten kutakodva botlott abba a tanulmányba, mely arról ír, hogy a magas, tartósan 42 Celsius foknál magasabb hőmérséklet elpusztítja a rákos sejteket.

"Kíváncsi voltam, hogy működik-e, ezért saját magamon kezdtem kísérletezni" - mondja, majd hozzáteszi, a kertje hátsó részében, speciáliás "sütőt" épített, ami lehetővé teszi, hogy a testhőmérsékletét folyamatosan 42 fok fölött tartsa. "Ehhez az kell, hogy órákig egy izzó szénréteg fölött feküdjek. Egy idő után rettenetes kín, de nem bánom. Ha ez kell ahhoz, hogy életben maradjak, továbbra is minden alkalommal odafekszem" - mondja, majd hozzáteszi, hamarosan ismét kórházba vonul, hogy kiderüljön, van-e valamilyen változás az állapotában.

Hír24

Címkék: rák, leukémia, főzés